Профорієнтаційний захід

06 березня викладачі кафедри початкової освіти і студенти 3 курсу спеціальності «Початкова освіта» педагогічного факультету зустрілися з випускниками Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ.

Перед студентами коледжу виступили завідувачка кафедри початкової освіти, професор Руслана Романишин, відповідальний за профорієнтаційну роботу на кафедрі, доцент Олег Довгий, доцент Світлана Вербещук та директор Центру інноваційних освітніх технологій, професор Олена Будник.

Викладачі, запрошуючи майбутніх абітурієнтів на навчання, ознайомили їх з вимогами до освітнього рівня сучасних учителів, з перевагами навчання і можливостями професійного зростання на педагогічному факультеті, з деякими особливостями вступної кампанії 2024. Дружня атмосфера зустрічі, активна взаємодія студентів коледжу і факультету, зацікавленість майбутніх абітурієнтів у продовженні навчання на педагогічному факультеті є свідченням і результатом постійної тісної співпраці викладачів фахового коледжу і кафедри початкової освіти.