Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри початкової освіти з учнями Калуського ліцею №2

19 березня викладачі педагогічного факультету кафедри початкової освіти професорка Галина Русин, доцентка Лариса Наконечнаі голова студентського сенату факультету, магістрантка Мар’яна Перчик провели профорієнтаційну бесіду з учнями Калуського ліцею №2.

Вони розповіли старшокласникам про університет, привабливі умови навчання у ПНУ, можливості здобуття подвійних дипломів, отримання державних та недержавних стипендій, студентське дозвілля і под.Ознайомили учнів зі «Студентським путівником ПНУ», який містить немало корисної інформації не тільки для студентів, але й абітурієнтів.

Поряд з цим, репрезентували педагогічний факультет і зокрема спеціальність «Початкова освіта», наголошуючи на перевагах навчання на педагогічному факультеті ПНУ та вагомості професії вчителя початкової школи.

Про свій досвід навчання та стипендіальні перемоги-заохочення, студентське життя розповіла багаторазова стипендіатка, відмінниця навчання, голова студентського сенату факультету, магістрантка Перчик Мар’яна.

Викладачі запропонували учням зустрітись зі студентами педагогічного факультету на заході запитань-відповідей на актуальні для майбутніх абітурієнтів теми.

Дякуємо дирекції Калуського ліцею №2 та учительці української мови Дробишевській Лілії Євгеніївні за сприяння і співпрацю.

Організатор зустрічі – професорка Галина Русин.