Підготовка до вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти

18.04.2024 р. для вступників на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальністю 013 Початкова освіта відбулася онлайн-конференція, присвячена особливостям вступної кампанії 2024 року. На зустрічі були присутні відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Плець Іван Іванович, завідувачка кафедри початкової освіти, професорка Романишин Руслана Ярославівна, професорка кафедри початкової освіти, гарант освітньої програми Луцан Надія Іванівна, викладачка кафедри початкової освіти Вербещук Світлана Василівна, користувачка ЄДБО Насєдкіна Інеса Іванівна.

Вступників до магістратури ознайомили з особливостями складання Єдиного вступного іспиту та Єдиного фахового вступного випробування. Зазначено, що реєстрація для участі у вступних випробуваннях триватиме з 07 до 29 травня 2024 року (для участі в основній сесії); додатковий набір − з  17 до 21 червня  2024 року (для участі у додатковій сесії матимуть змогу зареєструватися ті, хто не зміг цього зробити під час основного періоду реєстрації).

Присутнім нагадали про основні етапи вступної кампанії, її терміни, перелік необхідних документів, скан-копії чи якісні фото які потрібно прикріпити до реєстраційної форми. Плець Іван Іванович надав поради щодо заповнення гугл-документу для реєстрації.

Учасники заходу ставили актуальні запитання та отримували кваліфіковані відповіді.