Захист виробничої (педагогічної) практики здобувачів вищої освіти ОР Магістр спеціальності 013 Початкова освіта

11 квітня 2024 року на кафедрі початкової освіти відбувся онлайн-захист виробничої (педагогічної) практики магістрів денної форми навчання. З привітальним словом до студентів звернулися: факультетський керівник-методист викладач Вербещук С.В., заступник декана з наукової та організаційної роботи професор Цюняк О.П., керівники-методисти професор Сливка Л.В., доцент Фомін К.В. Викладачі звернули увагу на високий рівень підготовки магістрів, а також окреслили основні моменти процесу формування професійно-особистісних якостей студентів під час проходження практики. 

Магістри мали можливість представити яскраві та цікаві моменти своєї роботи на посаді вчителя початкових класів. Вони демонстрували уроки-дослідження, мистецтва, екскурсії, ранкові зустрічі та виховні заходи. Основним пріоритетом у кожного було патріотичне виховання молодших школярів і здоровий спосіб життя.

За період проходження виробничої (педагогічної) практики здобувачі вищої освіти закріпили і поглибили знання з психолого-педагогічних дисциплін, оволоділи вміннями та навичками застосування цих знань для розв’язання педагогічних завдань, здійснили творчий підхід до організації проведення різних типів уроків та виховного заходу. 

Ця виробнича (педагогічна) практика здійснила позитивний вплив на розвиток професійних якостей здобувачів вищої освіти ОР Магістр, дала кожному зрозуміти його покликання.