Тетяна Дутчак – переможниця V Всеукраїнського конкурсу наукових робіт для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація»

27-29 травня 2024 р. в Глухівському національному педагогічному університеті імені Олександра Довженка відбулася підсумкова науково-практична конференція V Всеукраїнського конкурсу наукових робіт для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація». На ІІ тур конкурсу було подано 122 наукові роботи з різних закладів вищої освіти України.

За результатами зовнішнього рецензування робіт до захисту й участі у роботі підсумкової конференції було запрошено 10 учасників зі спеціальності «Початкова освіта».

Магістрантка Тетяна Дутчак презентувала ґрунтовне й актуальне наукове дослідження на тему «Формування здоров’язбережувальної компетентності молодших школярів на уроках мовно-літературної освітньої галузі засобами інформаційних технологій», виконане під керівництвом докторки філологічних наук, професорки кафедри початкової освіти Тетяни Качак. 

Наукова робота, як і  доповідь та участь у дискусії, були високо оцінені членами конкурсної комісії.  Тетяна Дутчак нагороджена дипломом переможця І ступеня, а її керівниця – подякою.