Профорієнтаційна зустріч зі студентами випускних курсів різних спеціальностей Івано-Франківського фахового коледжу.

Зустрічі зі студентами випускних курсів різних спеціальностей Івано-Франківського фахового коледжу. Представники приймальної комісії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Педагогічного факультету продовжують спільні зустрічі з потенційними абітурієнтами, під час яких розповідають талановитій молоді про цьогорічні умови вступу в університет, про плюси навчання і карʼєру, яку вони можуть побудувати за підтримки університету.
Так, 28 березня 2024 р. відбулися дві такі зустрічі зі студентами випускних курсів різних спеціальностей Івано-Франківського фахового коледжу. На першу зустріч завітали студенти спеціальностей “Початкова освіта” та “Право”, а на другу – “Дошкільна освіта” і “Прикладна математика” .
На зустрічах були присутні: відповідальний секретар приймальної комісії Іван Плець, заступник відповідального секретаря приймальної комісії Іван Костів, деканеса Педагогічного факультету Оксана Кондур та представники від кожної кафедри Педагогічного факультету: кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика; кафедри початкової освіти; кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи; кафедри теорії та методики дошкільної та спеціальної освіти.
Модератором заходів був відповідальний за профорієнтаційну роботу факультету Олег Довгий.
Представники приймальної комісії університету Іван Плець і Іван Костів та деканеса Оксана Кондур детально розповіли про вступ 2024. Найбільшою новиною цьогорічної вступної компанії для випускників коледжу було те, що абітурієнти, які здобули у коледжі фахового молодшого бакалавра, при вступі в університет, претендуватимуть на державні місця у рівних умовах з тими, хто вступатиме після повної загальної середньої освіти, але навчатимуться цьогорічні випускники коледжу в університеті за програмою на рік коротшою. Причому це стосується усіх університетів.
Цікаво про студентське життя факультету розповіла голова студентського сенату Педагогічного факультету Мар’яна Перчик.
Завідувачка кафедри початкової освіти Руслана Романишин та доцент Олег Довгий розповіли про цікаве навчання на освітній програмі «Початкова освіта» та можливості вибору студентом цікавих поглиблених курсів, про можливість навчання за програмою подвійних дипломів і за індивідуальним графіком, про низку переваг професії вчителя початкових класів і про широкі перспективи працевлаштування.
Усі учасники заходу мали можливість поставити запитання та отримати вичерпні відповіді.
Сподіваємося у наступному навчальному році побачити випускників коледжу посеред студентів нашого університету!
Щиро дякуємо керівництву коледжу за сприяння у проведенні зустрічі та представникам приймальної комісії за те, що приїхали до нас на ці дві зустрічі та детально пояснили учасникам заходів цьогорічні правила прийому до університету та особливості вступної кампанії 2024 року.