УЧАСТЬ У ІV ЗИМОВІЙ ШКОЛІ ПІДВИЩЕННІ КВАЛІФІКАЦІЇ «ОСВІТЯНИН ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО ПОКОЛІННЯ»

Упродовж лютого-квітня 2024 року доцент Любомира Ілійчук брала участь у роботі IV Зимової школи підвищення кваліфікації «Освітянин для майбутнього покоління», яку організувала Всеукраїнська громадська організація «Інноваційний університет».

Програма підвищення кваліфікації тривала з 02 лютого 2024 р. до 18 квітня 2024 р. (І етап (очно) – 23 год., ІІ етап (заочно) – 211 год., ІІІ етап (очно-дистанційно) – 6 год.). Обсяг програми – 8 кредитів ЄКТС (240 годин).

Перший етап програми ІV Зимової школи реалізувався в очному форматі та складався із чотирьох тематичних модулів:

  • існуюча позиція освітянина та обов’язкові професійні навички;
  • особистісні навички викладача для майбутнього покоління;
  • гнучкі навички викладача для майбутнього покоління;
  • ключові показники ефективності освітянина в Україні та ЄС.

На другому етапі відбувалося виконання індивідуальних завдань й консультування з менторами програми підвищення кваліфікації. У процесі реалізації цього етапу доцентом Любомирою Ілійчук було розроблено і реалізовано мікропроєкт «Освітянин для майбутнього покоління: нові завдання і професійні ролі вчителя у контексті освітніх змін» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 013 «Початкова освіта», підготовлено до друку наукові публікації за темою стажування, а також тези доповідей для участі у наукових конференціях.

Третій етап програми підвищення кваліфікації передбачає публічний захист мікропроєктів та підведенням підсумків підвищення кваліфікації в рамках участі у ІV Зимовій школі «Освітянин для майбутнього покоління».