Зустріч з випускницею педагогічного факультету Лесею Павлюк

12.09.2024 року на педагогічному факультеті відбулася зустріч з випускницею факультету 2013 року Лесею Іванівною Павлюк – вчителем початкових класів Ліцею № 7 – та студентами спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта»

Цьогоріч вона ввійшла в ТОП-10 кращих учителів України за версією GlobalиTeacher Prize Ukraine (раніше у 2020 і 2021 рр. двічі входила у ТОП-50).

Завідувачка кафедри початкової освіти та освітніх інновацій проф. Романишин Руслана Ярославівна зазначила, що Леся Павлюк є фіналісткою всеукраїнського туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» у номінації «Вчитель інклюзивного класу», фіналісткою Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору «Родовід Учитель – 2022», тренеркою НУШ; підготувала переможця Всеукраїнської олімпіади з ментальної арифметики «Діти майбутнього – 2017». 2019 року її учень установив рекорд України у категорії «Діти – унікальні здібності».

Леся Іванівна двічі успішно пройшла сертифікацію педагогічних працівників, є експерткою з вивчення педагогічного досвіду вчителів, які сертифікуються,  була залучена до вивчення досвіду вчителів у 2020, 2021 та 2023 рр., експерткою з інституційного аудиту ЗЗСО, експерткою незалежного оцінювання якості освіти та освітньої діяльності закладів загальної середньої освіти під час громадської акредитації таких закладів, лауреаткою Премії міського голови в галузі освіти, номінація «Інклюзивний простір» (2020 р.), нагороджена Відзнакою міського голови м. Івано-Франківська імені Романа Гурика «Зміни світ на краще», двічі нагороджена Подякою міського голови.

Вона брала участь у Міжнародному соціальному проєкті «Книга Добра», книжковому соціальному проєкті «Щастя у віконці», телепроєкті «Відеошкола. Леся іванівна є рецензенткою підручника «Література та інклюзія» Ольги Деркачової та Соломії Ушневич, співавторкою чотирьох методичних посібників, які отримали гриф МОН України, методичного посібника «Кращі практики використання ігрової технології «Хрестики-нулики», навчально-методичного посібника «Інноваційна діяльність учителя початкових класів» і навчально-методичного посібника «Цифрові засоби навчання в початковій школі».

Окрім цього, Леся Павлюк є співавторкою курсу вивчення літер української абетки «Буквик», керівницею проєкту підготовки дітей до школи «Першокласники Незалежності»; нагороджена подякою Департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради.

Вагомі досягнення Лесі Іванівни Павлюк є мотивацією майбутнім педагогам до вдосконалення професійної діяльності та досягнення успіху у педагогічній карʼєрі.