В РАМКАХ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ «Іншомовна освіта в ПШ з методикою навчання» СТУДЕНТИ ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ (ОП «Початкова освіта») ВІДВІДАЛИ ВІДДІЛ ЛІТЕРАТУРИ ІНОЗЕМНИМИ МОВАМИ (ОУНБ ім. І. Франка)

21 травня студентки третього курсу ОП «Початкова освіта» відвідали відділ літератури іноземними мовами ІФ ОУНБ ім. І. Франка в рамках вивчення дисципліни «Іншомовна освіта в ПШ з методикою навчання». Модераторами заходу виступили доцентка Катерина Фомін та завідувачка відділу Ольга Войтичук.

Під час зустрічі були розглянуті практичні кейси використання інноваційних методик викладання іноземних мов, цифрових застосунків, переваг штучного інтелекту в процесі конструювання уроків.

Який додаток вміє згенерувати пісню на будь-яку освітню тематику за кілька секунд? Вивчення якої мови вимагає залучення обидвох півкуль мозку водночас? Яким роком датована найстаріша книга з бібліотечного фонду? В якої мови, за підрахунками вчених, найбагатший словниковий запас?  На ці питання студенти одержали відповіді у формі інтерактивних завдань, розгадуючи цифрові ребуси.

Щиро дякуємо завідувачці відділу літератури іноземними мовами ІФ ОУНБ Ользі Войтичук за презентаційні матеріали інструментів геймікіфованих сервісів для підтримки мотивації та актуалізації ефективної іншомовної освіти.