Зустріч зі старшокласниками ліцею № 10 Івано-Франківської міської ради

Кафедра початкової освіти Педагогічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника продовжує профорієнтаційні зустрічі зі старшокласниками ліцеїв.

17 квітня 2024 року відбулася профорієнтаційна зустріч, організована доцентом кафедри початкової освіти Довгим Олегом Ярославовичем зі старшокласниками ліцею № 10 Івано-Франківської міської ради.

Під час зустрічі Олег Довгий розповів учням про величезний науковий та освітній потенціал університету, його високі рейтинги та значний внесок у розвиток науки; про міжнародну та грантову діяльність університету; про наявність значної кількості державних місць в університеті; про можливість отримання різних стипендій для найактивніших студентів; про можливості державного грантового фінансування успішних контрактників, що є цьогорічною новинкою; про насичене різноманітними подіями студентське навчання та дозвілля в університеті та, зокрема на Педагогічному факультеті; про можливості поєднання роботи та навчання за індивідуальним графіком відвідування занять. Більш детальну інформацію отримали учні про особливості освітніх програм Педагогічного факультету та про важливість та пріоритетність отримання педагогічної освіти в Україні.

Щиро вдячні заступнику директора з виховної роботи Людмилі Петрик та практичному психологу ліцею Оксані Габльовській за співпрацю в організації зустрічі.