Профорієнтаційна онлайн-зустріч із старшокласниками Богородчанського ліцею №2 та Сілецької гімназії

24 квітня 2024 р. викладачі кафедри початкової освіти Копчук-Кашецька М.С., Довбенко С.Ю., Цюняк О.П. провели онлайн-зустріч із старшокласниками Богородчанського ліцею №2 Богородчанської селищної ради та Сілецької гімназії Ямницької сільської ради Івано-Франківської області.

Захід розпочали із вшанування хвилиною мовчання світлої пам’яті воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Доцентка кафедри Марія Копчук-Кашецька ознайомила абітурієнтів із  спеціальностями, які можна здобути у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, зокрема, на педагогічному факультеті; прокоментувала правилами прийому на навчання на 2024 рік. Професорка кафедри Оксана Цюняк окреслила переваги професії вчителя початкових класів, а доцентка Світлана Довбенко зосередила увагу на особливостях організації студентського дозвілля та волонтерської діяльності на педагогічному факультеті. Учні з цікавістю слухали інформацію про Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, який є не лише лідером серед закладів вищої освіти в регіоні, а й центром наукової думки.

На завершення зустрічі викладачі кафедри початкової освіти подякували керівникам, учителям та учням ліцеїв за участь у заході, відповіли на запитання старшокласників.